29 Ağustos 2019 Perşembe

Hacizli Emekliye Kredi – Emekliye kredi çözümleri 2019

Hacizli, İcralık Emekliye Kredi Çıkar mı?

Tabi ki mümkün. Ancak bunu yaparken illegal bir şekilde değil, legal bir şekilde yapıyoruz. Sizin sorunlarınızı halledip, bankadan kredi çıkartıyoruz. Bunun içinde bir ön ödeme istemiyoruz. Bunu nasıl yapıyoruz ?
Sizin adınıza borçlarınızı pazarlık edip düşürüyoruz. Bunları kapatıp, findeks, Merkez bankası, uyap gibi kuruluşlardan kayıtlarınızı siliyoruz. Böylece sizi sıfırlıyoruz. Sonra bankadan çekecek duruma getiriyoruz ve bütün bankalarla önünüzü açıyoruz. Ayrıca bu hizmetin faturasını da kesiyoruz. Yaptığımız her iş yasaldır.

İCRALIK EMEKLİYE KREDİ %100 SONUÇ

Peki icralık olanlar hiç mi kredi kullanmaz ? Bunun cevabını şöyle verebiliriz. Öncelikle icralık olma nedeni neden icraya düşürüldüğü sebep bilinmelidir. Bankaların kredi kartı borcu veya kredi ödemelerinde icra takibi başlatılması durumunda bankalardan kredi almak imkansızdır.
Telefon borcu gibi diğer borç kalemleri nedeniyle icra takibi başlatıldıysa telefon borcunun ve diğer borçların kapatılmasıyla kredi almak daha kolay olacaktır. Bankalar güvensiz müşteri olarak kredi ve kredi kartı borçlarının ödemelerinde icra takibine düşenlere kredi vermezler. Biz bu sorunları ortadan kaldırarak size kredi çıkartıyoruz.

KARA LİSTEDEKİ EMEKLİYE KREDİ %100 SONUÇ

Kara listede olanlara, sicili bozuklara, kırmızı kalem çekilenlere ve bu nedenle kredi notu düşük olan kişilere kredi çıkartıyoruz. İcralık olanlara kredi veren bankalar ve kuruluşlarla görüşmeler yapıyoruz. 
Kara listede diye adlandırılan durum, ihtiyaç, konut veya otomobil kredisi kullanıp, kredi taksitlerinin birkaç adedini ödeyemeyen, bu sebeple bankalar tarafından kredi borcunu ödeyemez olarak işaretlenen kişilerdir. Halk arasında kara liste, kötü sicil, sicili bozuk veya kırmızı kalem çekilmiş olarak adlandırılmaktadır. 
Kara listede olanlar için, kötü sicil sahiplerine, bankalardan kredi alamayanlar için kredi vereceğini söyleyerek, dolandıran, giriş aidatı adı altında para almaya çalışan birçok dolandırıcı da mevcut. Biz ilk başta para istemiyoruz. Bu işi profesyonelce yapıyoruz.

  • Hacizli Emeklinin işini %100 çözüyoruz.
  • İş yapılana kadar para istemiyoruz
  • %100 güven veriyoruz.
  • İşi bitirmeden para almıyoruz.
  • Emekli maaşı alan ve problem yaşanyan herkese kredi çıkartıyoruz.
  • Biz bu işi Profesyonelce yapıyoruz.
  • Bu sektörde 10 yıldan beri bu işi yapıyoruz.
  • Yıllardır bu işi yaptığımızdan bankaların ne istediklerini biliyoruz.
  • Söz verdiğimiz her şeyi şükürler olsun ki yaptık.
  • Sizin için doğru bankayı bulup işinizi çözüyoruz.
  • Doğru bankaya bulunca tek seferde işlemi sonuçlandırıyoruz.
  • Biz neler yapabileceğimizi biliyoruz.
Bizim tamam dediğimiz işler minimum 1 hafta ile 1.5 ay arasında  değişmektedir. Bu durum tamamen sizin durumunuza bağlıdır. Maaş aldığınız banka, borçlarınızın durumu vb.
Uncategorized kategorisine gönderildi |  ile etiketlendi | Yorum yapın

Hacizli, icralık emekliye kredi – Emekli hacizliye kredi, emekliye kredi

Emekliye, icralık emekliye kredi imkanı!

Kredi onay merkezi hiç bir şahıstan ön ödeme ve ya dosya masrafı gibi taleplerde bulunmaz. Senetle para vermez. Kendi bünyesinde para vermez. İcralık emeklinin icralarını temizleyerek veya güncel icraları duruyorken kredi almasını sağlayan bir aracılık ve danışmanlık şirketidir. 
icralık olsanızda maaşınış boşta ise kredi emekliye çıkarılır
ptt ‘ den maaş alanlar maaştan 500 tl ve üstü kalıyorsa emekliye kredi bizde
düzenli ödeme yapan emekli iseniz, borç kapamalı veya ek kredi sağlanır
Not: Kredi İstanbulda kullandırılmaktadır. İkamet ettiğiniz il önemli değildir. Seyahat engeli olanlar veya İstanbula gelemeyecek olanların başvurmaması rica olunur.
Hiç bir işlemde ön ödeme talep edilmez Krediyi kullanmaya İstanbul’daki şubemize geliyorsunuz. Uçak, tren, otobüs, tüm masraflar kredi çıkana kadar bize aittir farkımız farkınız olsun. türkiyenin heryerinden işlem yapılır
Vadeler 60 aya çıkmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BALIKESİR emekli kredi | Alo Kredi Bul | 0533 924 20 76 Hemen ... 2021

  Kredi Almakta Zorlanıyor musun | Kredinin Yol Haritası‎ Emeklilerin kredi kullanma yaşı bankalara göre değişkenlik gösterir. Ancak genel o...