23 Ocak 2017 Pazartesi

PTT kredi başvurusu 2017 :Ptt Bank Kredi Başvurusu » Kredimbenim

:Ptt bank, Ptt bank kredi başvuru, ptt ihtiyaç kredisiPtt kefilsizkredi ... Ptt şubelerinden dolduracağınız başvuru formları ile tüm kredi  kredimbenim  pptt emekli maaş kredileri çıkartılır 
ptt ile bağımız yoktur ama nasıl kredi çekeceğinize istinaden yardımcı ve aracılık yapmaktayız. kesinlikle kurum ve şirketle bağımız yoktur sizlere aracılık ve danışmanlık yapmaktayız....



PTT Den Emekliye Kredi Kampanyası
PTT Emekli Kredisi Başvurusu, Emekliler tarafından doğrudan PTT şubelerinde yapılır.PTT‘den maaş alan emekli; nüfus cüzdanıyla birlikte …UZMAN DANIŞMANIMIZI ARAYIN PTT’ DEN KREDİNİZ ANINDA ÇIKARTALIM ….
0533 924 20 76 veya 0 850 969 72 12
#PTT den #EMEKLİ DUL ve YETİM maaşı alanlara İCRALIK AVUKATLIK ta olsa kesin KREDİ ÇIKARTIYORUZ mevcut #PTT den çektiğiniz kredi varsa maaşınızdan en az 300 TL kalıyorsa 10 bin daha krediniz hazır Maasinizin 30 katina kadar tam **48**ay vade ile kredinizi kullanabilirsiniz.
0533 924 20 76 veya 0850 969 72 12
** Kesinlikle ön ödeme istemiyoruz **
Yasal olarak kredinizi bankadan kullandırıyoruz senetle para vermiyoruz.
KREDİNİZİ ÇEKTİKTEN SONRA danışmanlık ücretini alıyoruz.
Ön ödeme isteyenlere kesinlikle İTİBAR ETMEYİNİZ VE ÖN ÖDEME yapmayınız..
Engelli 2022,Yaslilik,Bakim maasina kredi KULLANDİRAMİYORUZ.78 Yasina kadar kredi kullandirabiliriz.Kredilerinizi 48 ay vadeye kadar kullanabilirsiniz.
Not : bu kampanya sadece ptt emekliye ‘dir
Diger emekli maaş alanlae harici arayınız…
Tuğyan Finans Emlak Oto Ltd.Şti
Kredimbenim Finansal Hizmetler
ist/tuzla
0533 924 20 76
0850 969 72 12
#kredimbenim
kredim.benim@hotmail.com

PTT KREDİSİ ÇIKARTILIR

Tuğyan Finans Emlak ve Oto,E-ticaret Dan.Hiz.Ltd.Şti

KREDİMBENİM  FİNANSAL HİZMETLER
MAİL :  kredim.benim@hotmail.com
Gsm : 0 533 924 20 76
Tel : 0 850 969 72 12

Önemli Not :
BU SİTE SADECE BİLGİLENDİRME VE REKLAM AMAÇLIDIR. PARASAL HİZMET VERMEYE YETKİLİ DEĞİLDİRFirmamız yasal kredi çıkartmaya çalışan bir finans şirketidir,bankadaki kurallar, şartlar geçerlidir. senetle para verilmez, gecikmesi olan, takibi avukatlık olana kredi çıkartılmaz, önden para istenilmez olma veya olabilme imkanı olan kişilere kredi hizmeti verilir iletişimdem ulaşınız…
Siteden yorum yazan, arayan, mail atan önden para isteyen yada krediniz hazır diyenlere itibar etmeyin kesinlikle para göndermeyiniz.Firmamız oto al sat, emlak alsat, kredi danışmanlığında her hizmetimizde  firmamız fatura kesmek zorundadır.
Paylaşımlar tüm bankaların ve kuruluşların paylaşımlarıdır.Bankalardan  kendiniz veya kuruluşlara kendiniz başvuru yapmalısınız, firmamız sadece danışmanlık hizmeti verir bankalarla ve kuruluşlarla bağımız yoktur.
Firmamız finansal hizmetleri aracılık ve danışmanlık hizmeti vererek sizlere yardımcı olmaktadır.
Syg


not: ptt ile bağımız yoktur. ptt.gov.tr girip detay ve başvuru kendiniz yapabilirsiniz…
PTT ŞUBELERİNDEN İŞLEMLER TARAFINIZDAN YAPILMAKTADIR.PTT İLE BAĞIMIZ VEYA TANITIMIMIZ YOKTUR. PTT BAĞIMSIZ KURULUŞ OLUP BİZ SADECE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERMEKTEYİZ. İŞLEMLER PTT VE PTT KURUMUNCA TARAFINIZDAN YAPILMAKTADIR PTT İŞLEMLERİ REKLAM AMAÇLIDIR.BİLGİLERİNİZE SUNARIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BALIKESİR emekli kredi | Alo Kredi Bul | 0533 924 20 76 Hemen ... 2021

  Kredi Almakta Zorlanıyor musun | Kredinin Yol Haritası‎ Emeklilerin kredi kullanma yaşı bankalara göre değişkenlik gösterir. Ancak genel o...